12 Ιουν 2014

Λάκης-Καρβέλας: Με Πάνια κι επίσημα τέλος στην ιστορική κόντρα

Η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με το Νίκο Καρβέλα πριν 6 με 7 χρόνια και το απίστευτο ξεκατίνιασμα των δύο ανδρών, έχει μείνει στην ιστορία.
Και ουδείς πρόκειται να ξεχάσει τους «φούστηδες» του Καρβέλα και τον.. «Μακάκα» που αυνανιζόταν του Λαζοπουλου. Οι πρωταγωνιστές, όμως, της πιο άγριας και απίστευτης κόντρας που γνώρισε η φτωχή μας τηλεόραση, τα έχουν ξεχάσει. Έδωσαν τόπο στην οργή κι απλά προχώρησαν παρακάτω.
Εξάλλου, πριν ενάμιση χρόνο περίπου, δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο πλευρές να ρίχνουν γέφυρες επικοινωνίας. Και τα βρήκαν κιόλας, σε ένα δείπνο ανακωχής στα βόρεια προάστια, παρουσία της Αννίτας Πάνια, που και αυτή είχε εμπλακεί στην ιστορική κόντρα. Άλλωστε, η παρουσιάστρια είναι... ομόσταβλη του Λαζόπουλου στον Alpha και αυτό αποτέλεσε μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να έρθουν κοντά οι «οχτροί».

Και πέρασε αρκετός καιρός για να δούμε και με τα ίδια τα αμυγδαλωτά ματάκια μας ότι Καρβέλας, Πάνια και Λαζόπουλος δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν. Έχουν ξεχάσει όσα σκληρά λόγια και χαρακτηρισμούς αντήλλαξαν και πλέον έχουν καλές σχέσεις. Έτσι, στο τελευταίο για τη χρονιά «Τσαντίρι» λαμπερή καλεσμένη ήταν η Αννίτα Πάνια.
Ω ναι. Η σύζυγος του Καρβελα είχε το δικό της σκετσάκι στο σανίδι του «Τσαντιριού», όπου υποδύθηκε τον εαυτό της. Σύμφωνα με το σενάριο, η Χρύσα Ρώπα και ο Λαζόπουλος ζήτησαν... SOS από την Πάνια. Κι έχουμε να πούμε ότι η Αννίτα τα πήγε περίφημα. Κι αφού τώρα «όλα είναι εντάξει, όλα είναι ωραία», που λέει και το ροκ άσμα του Καρβέλα, γιατί όχι, να βλέπουμε πιο συχνά την Πάνια στο πλευρού του Λαζόπουλου.



womenonly

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα